O nas
O nas
O nas
Jesteśmy nową firmą założoną w lutym 2019 r. Jest to nowe przedsięwzięcie mające na celu promowania i dystrybucji produktów ByBoraSugarPaste na rynkach Irlandii, Wielkiej Brytanii oraz Polski. O podjęciu współpracy mineło zaledwie kilka minut od czasu kiedy pierwszy raz wykorzystaliśmy próbki pasty ByBora w projektach Beaty Mielcarek i Anny Kowalik. Staliśmy się wyłącznymi dystrybutorami na te rynki i obecnie koncentrujemy się na promocji i pokazaniu najwyższej jakości produktów. Pomimo niespełna 3 miesięcy na rynku, dotarliśmy do wielu klientów, liczba rośnie szybko i najważniejsza dla nas jest to, że klienci, którzy wypróbowali pastę cukrową ByBora wracają z bardzo dobrymi recenzjami oraz chętnie kupują ponownie nasze produkty.

NIE DOŚWIADCZYSZ:
✗ Efektu „Skóry słonia”
✗ Pęknięć podczas pracy lub na gotowym projekcie
✗ Kłopotu z ugniataniem
✗ Efektu rosy po wyjęciu z lodówki lub podczas pracy na wyższym poziomie wilgotności
✗ Koloryzacji rąk oraz narzędzi
ZYSKUJESZ:
Dlaczego my
Nasze cele
Staramy się, aby marka ByBoraSugarPaste została uznana za produkt i usługę najwyższej jakości. Jest to dla nas długofalowy projekt i starannie budujemy sieć naszych resellerów, aby dostępność była jak najłatwiejsza.
O produkcie
15 lat zajęło Pani Funda Akay stworzenie satysfakcjonującego przepisu na produkt, który ma być wytwarzany dla klientów na całym świecie. Pani Funda jest uznanym i cenionym projektantem ciast. Mamy podobne poglądy na temat rozwoju firmy na solidnych podstawach jakości produktu i obsługi klientów. Bora Sugar Paste jest bardzo łatwa w obsłudze dla początkujących w cukiernictwie i jednocześnie spełnia surowe kryteria mistrzów rzemiosła. Posiada certyfikat bezglutenowy.
Reasumując
Mniej czasu i stresu sprawia, że praca jest bardziej wydajna i satysfakcjonująca. Podczas używania Pasty cukrowej ByBora będziesz mniej zmęczony nawet przy bardzo trudnych i wymagających projektach.
Ambasadorzy

